Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang gratis ons e-book met 80 insidertips voor Buenos Aires

Dank u wel! Uw bericht is ontvangen. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Sorry! Er is iets mis gegaan. Controleer a.u.b. of alle verplichte velden zijn ingevuld. (Naam en Email adres)
highlights-tour-1
highlights-tour-2
highlights-tour-3
highlights-tour-4
highlights-tour-5
highlights-tour-6

Highlights Fietstour

Op de fiets langs de historische hoogtepunten van de stad

Een fietstour door Buenos Aires is een geweldige manier om de stad te leren kennen. Op de fiets maakt u deel uit van de stad. Fietsen wordt ook hier steeds meer gestimuleerd, en de afgelopen jaren zijn er tientallen kilometers aan fietspaden aangelegd. Wij hebben in deze drukke stad, routes uitgezocht die makkelijk met de fiets te berijden zijn. Op de belangrijkste plekken stoppen we om wat rond te wandelen. Daarbij vertellen we u over de geschiedenis en de architectuur met leuke anekdotes. U krijgt alle gelegenheid om te fotograferen en we doen het op een relaxte manier, zodat u alles rustig kunt bekijken tijdens het fietsen.

Meeting point

+ info

Deze fietstour vertrekt vanaf Plaza San Martin aan de rand van het centrum en gaat eerst langs het moderne en nieuwe Buenos Aires, Puerto Madero. Met de fiets kunnen we natuurlijk plekken bezoeken waar je anders niet komt. Daarna gaan we naar de kleurrijke volkswijk La Boca, waar we ook een koffiepauze hebben. Daar nemen we de tijd voor een leuke wandeling door de straten, zodat u rustig foto’s kunt maken en kunt genieten van de tangodansers. We staan uitgebreid stil bij het beroemde stadion van Boca Juniors, waar onder andere Maradona zijn grote successen heeft behaald. Vervolgens bezoeken we San Telmo, een oude volkswijk met een rijke historie, waar de tango is ontstaan. Nu zijn er veel antiekwinkeltjes, leuke restaurants, bars en tangotheaters. Vervolgens fietsen we door naar het beroemdste plein van de stad; Plaza de Mayo (o.a. vanwege de 'dwaze' moeders), met het roze regeringspaleis waar Evita het volk betoverde, de kathedraal en meer bombastische bouwwerken.

Deze tours zijn altijd met kleine groepen, en met een Nederlandse gids. Mocht u interesse hebben in een exclusieve prive tour dan verzorgen wij die graag.

MEETING POINT
Plaza San Martin, naast het standbeeld van generaal San Martin te paard. (Metrolijn C, station gral. San Martin). Hier wacht de gids u op.

TIJDSDUUR
4,5 uur inclusief een pauze.

TARIEF
€ 40,- P.P. 
Exclusieve prive tour: 95 euro per persoon bij twee deelnemers.
Groepen: prijs op aanvraag

INCLUSIEF
Fietshuur, een flesje water en indien gewenst een fietshelm

EXCLUSIEF
Consumpties tijdens de koffiepauze

 

NB: Fietsen door een grote stad kent net als in Nederland risico’s. Als u aan de fietstour meedoet, is dat geheel voor eigen risico. Zorg er daarom s.v.p. voor dat u een goede verzekering hebt afgesloten, voordat u met ons op de fiets stapt. U bent niet verzekerd via het fietsverhuurbedrijf of via ons, als we met de fietstour beginnen.