Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang gratis ons e-book met 80 insidertips voor Buenos Aires

Dank u wel! Uw bericht is ontvangen. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Sorry! Er is iets mis gegaan. Controleer a.u.b. of alle verplichte velden zijn ingevuld. (Naam en Email adres)
voetbalkaartjes
voetbalkaartjes
voetbalkaartjes

Voetbalkaartjes

Een onvergetelijke belevenis voor voetballiefhebbers

Argentiniƫ is niet alleen het land van de tango maar ook van het voetbal. Vooral de stad Buenos Aires is voetbalgek. Elk weekend wordt er wel een belangrijke wedstrijd gespeeld. Het is Boca Juniors of River Plate, de twee belangrijkste clubs van de stad. Hoewel er zeker nog andere goede voetbalclubs zijn, zoals San Lorenzo en Banfield. Elke wedstrjd is een groot feest met vuurwerk, vlaggen en muziek. Alle grote clubs hebben een uitbundige supportersclub, die voor een enorme sfeer zorgt in en rondom het stadion.

+ info

Regelmatig wordt er aan ons gevraagd of we geen kaartjes kunnen regelen voor die en die wedstrijd, want er zijn veel mensen die het leuk zouden vinden een voetbalwedstrijd van Boca Juniors (of River Plate) mee te maken.

En net zoals in Nederland gaat bijna alles via seizoenkaarten en is het moeilijk om in korte tijd voor een belangrijke wedstrijd kaarten te regelen.

Gelukkig werken wij goed samen met een Argentijns bedrijfje dat kaartjes voor voetbalwedstrijden regelt. Zij bieden tranport, tickets, gids en bier plus pizza na afloop aan. Dit in verband met de veiligheid rondom de wedstrijden.

Verder zijn er mogelijkheden om naar kleinere, onbekendere clubs (maar wel even passionele aanhangers) in en rondom Buenos Aires te gaan. Wat voor twee personen meestal goedkoper is, dan een groepstoer naar een club als River Plate of Boca Juniors. Er is meer dan alleen maar de nationale competitie!

Ook kunnen er kaartjes geregeld worden voor de Copa Libertadores de América (Zuid-Amerikaanse tegenhanger van de Champions League met beste clubs uit Zuid-Amerika) – zowel voor Boca Juniors als andere clubs, bijv. Vélez Sarsfield.

TARIEF
Op aanvraag